Väster?sare är topp 30 bland personliga tränare i världen

I slutet av oktober slutfördes tävlingen Life Fitness Personal Trainers to Watch och vinnare blev Cristiano Parente fr?n Sao Paulo i Brasilien. Tävlingen Personal Trainers to Watch h?lls av företaget Life Fitness i samarbete med Life Fitness academy, International Confederation of Registers for Exercise Professionals (ICREPs), EuropeActive och American Council on Exercise (ACE).
Tävlingen best?r av tre delar. I den första delen skickar tränarna in en text om sig själva, varför de har valt yrket och deras coachingfilosofi. De som tas ut till del tv? f?r spela in en video p? sig själva när de pratar om vad som inspirerar dem i sitt arbete och de som tas ut till sista delen f?r presentera ett PT-pass inför en jury.
Det m?nga inte vet är att Patrick, som förste och enda svensk, blev uttagen till rond tv? i tävlingen. Life Fitness fick in 1700 nomineringar fr?n 43 olika länder och av dessa togs 30 ut som gick vidare till rond tv?. Patrick var en av dem. Av dessa 30 togs 10 ut som fick ?ka till New York och presentera ett PT-pass inför en jury. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna g?ng men en top-30 placering av 1700 f?r änd? räknas som en bra placering.
S? här säger Patrick om tävlingen:
– Jag hoppas p? att g? längre nästa ?r, jag är ju en tävlingsmänniska! Men oavsett om jag kommer till final eller inte s? är en topp 30-placering bland 1700 andra tränare ett kvitto p? att jag gör n?gonting rätt. Att jag dessutom har lyckats övertyga en internationell jury genom att skriva en text om mig och min passion för yrket tyder ju p? att mitt engagemang och min vilja lyser igenom. Jag är sjukt stolt över mig själv och jag är glad och tacksam varje dag att jag f?r jobba med min passion att jag har s? m?nga grymma och härliga klienter att jobba med!

Sport Performance Center sysslar med träningskonsultering för idrottare, motionärer, föreningar och företag best?ende av personlig träning, träningsplanering, föreläsningar, fystester samt coachning.
Sport Performance Center hjälper allt fr?n motionärer som vill genomföra sitt första marathon till privatpersoner som vill g? ner i vikt samt elitidrottare som vill prestera bättre intrenationellt.

Authors

Related posts

Top