Shoei och bröderna Marquez fortsätter samarbetet

Den japanska hjälmtillverkaren Shoei tillkännagav idag att man skrivit kontrakt för ytterligare tv? ?r med MotoGP-världsmästaren Marc Marquez och hans bror Alex Marquez, som ska köra Moto2 nästa säsong.
– Jag känner mig s? glad över att fortsätta med Shoei ytterligare tv? ?r, vi har en l?ng historia tillsammans och jag hoppas att vi kan fortsätta att vinna och ha kul i framtiden. SHOEI har alltid varit ett topp-varumärke och det ger mig mycket självförtroende och säkerhet, säger Marc Marquez, som för bara n?gon vecka sedan säkrade sin andra värlsmästartitel i motorcykelracingens kungaklass, MotoGP.

– Jag är s? glad att förnya kontraktet med varumärket som gett mig förtroendet under alla dessa ?r, ända sedan mina dagar i det spanska mästerskapet. Jag kommer att möta en ny utmaning nästa ?r i Moto2 och det är väldigt viktigt för mig. SHOEI betyder kvalitet och att jag känner mig riktigt säker och bekväm p? hojen, säger Alex Marquez, som just nu leder mästerskapet i Moto3 och flyttar upp en klass till nästa säsong.
Shoei grundades i Japan 1959 och deras mc-hjälmar är världskända för sin suveräna kvalitet när det gäller b?de säkerhet s?väl som passform och komfort.

Shoei distribueras i Sverige av Duells, som är Skandinaviens ledande leverantör av tillbehör, personlig utrustning och reservdelar inom motorcykel, motocross, moped, cykel, ATV, snöskoter och marint. Sortimentet är heltäckande med fokus p? internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 ?terförsäljare. Duells grundades 1932 och har sitt huvudkontor i Göteborg med filialkontor i Roskilde, Oslo och Östersund.
Duells är sedan 2013 en betydande del av Moteo, en europeisk koncern som är en av de största och mest expansiva bolagsgrupperna inom import och distribution av fordon, delar och tillbehör i mc-branschen.

Authors
Top