Ny uttalelse om Malecón!

Veldig forn?yd kunde/ elev forteller om Malecón:
Hei alle Malecónianerne!
Jeg har ME (kronisk utmattelsesyndrom). Den st?rste sorgen min er at jeg ikke kan danse s? mye som jeg liker! Men en dag v?knet jeg i smerter og tenkte p? at jeg ikke har lyst til ? gi meg for sykdommen, at jeg skal LEVE mitt liv s? mye jeg kan og jeg grep et tilbud om salsakurs p? Malecón!
Etter bare f?rste kurskveld, sov jeg uten smerter, i tillegg til at jeg f?lte at jeg datt i en helt annen danseunivers enn det jeg opplevde f?r. F?r jeg ble syk hadde jeg tatt flere salsa kurs p? flere steder, men det endte med at det ikke var nok gutter og kursene sluttet tidlig. I tillegg var jeg ganske missforn?yd med at man l?rte trinnene og evt. koreografien og det var det.
Da jeg sjekket siden til Malecón f?r kurset synes jeg Arturo virket nesten litt selvgod dansende alene p? videoen, og jeg hadde slett ikke noen forventning til kurset. Tenkte jeg bare skal bruke mitt kupong og tilbake til senga.
Men jeg har faktisk funnet det stedet som er mitt hjertet n?rt, med en mann som danser fra hjertet og l?rer andre ikke ? bare danse, men ? elske dansen f?r ? f? den kj?rligheten ut i kroppen gjennom dansetrinn!
Jeg har det kjempe morro p? kursene, selv om jeg hverken kan huske trinnene eller snurre for mye fordi min hjerne er en fange av ME (enn s? lenge!).
Og jeg kjenner at selv om jeg blir sliten og m? hvile mye etter, er kroppen min bedre og gladere!
S? takk José Arturo Leguén Lores ? denne er til deg! Klem ?
Malecón “Det viser seg at v?rt personlige opplegg/ program virker for mennesker i alle aldre og livssituasjon, friske, syke, absolutt de fleste!” Kontakt oss!

Les mer: Uttalelser | Malecón Dans
Malecón Dans
Den Mest Autentiske Cubanske Danseskole i Norge!
Cubansk dans – Cubansk Musikk – Spanskkurs og Spansk studie – Kunst – Foto – Reiser til Cuba – Fester – Festivaler – Kulturutveksling – Humanit?r arbeid – PR – HR – HMS – HANDEL!
http://www.malecondans.no

Malecón Dans

Authors
Top