Friidrett

?Lill-Babs? p? Stena Saga: Ta vare p? hver dag – hvert sekund

20-05-2013 12:41 Stena Line Norge Det er alltid g?y i Norge! sprudler Barbro ?Lill-Babs? Svensson. -Velkommen hjem, sa tolleren engang jeg kom til Gardermoen. Ikke rart jeg elsker Norge! Dessuten har jeg en norsk datter ? Kristin. Selv om hun bor i Sverige, er b?de passet og pappan norsk.

Billedtekst:
Tirsdag,onsdag og torsdag er Barbro ?Lill-Babs? Svensson p? plass n?r Stena Saga stevner ut Oslo-fjorden med kurs for Frederikshavn.
Det er alltid g?y i Norge! sprudler Barbro ?Lill-Babs? Svensson. -Velkommen hjem, sa tolleren
engang jeg kom til Gardermoen. Ikke rart jeg elsker Norge! Dessuten har jeg en norsk datter ? Kristin. Selv om hun bor i Sverige, er b?de passet og pappan norsk.
Kj?rlighetshistorien? og ekteskapet – mellom show-dronningen som falt og skadet seg p? Chat Noirs
scene, og fysioterapeuten og landslagskeeperen i fotball, Kjell Kaspersen, har f?tt sin velfortjente plass i b?de showbusiness- og idrettshistorien her hjemme.
Ber?mmer publikum
N? er ?Lill-Babs? Norges-aktuell igjen. Tirsdag 21. mai, onsdag 22. og torsdag 23. er hun p? plass n?r Stena Saga stevner ut Oslo-fjorden med kurs for Frederikshavn.
-Jeg gleder meg! Det er en herlig tur, sier Barbro Svensson, som har underholdt p? Stena Saga tidligere, og ber?mmer det trivelige publikummet der.
Fullbooket til jul
-Hva kan de vente seg?
-Meg,svarer Lill-Babs enkelt. Og hun er ikke kjent for ? spare seg. Her er det full guffe hele veien. ? Jeg elsker jobben min. Jeg elsker ? synge og underholde. Jeg har holdt p? i 60 ?r, og n? er jeg fullbooket til jul, sier 75-?ringen fra Jârvsj? i Sverige, der hun fortsatt bor n?r hun ikke er i leiligheten sin i Stockholm, eller p? turne. Ja, hun kommer ogs? tilbake til Norge til h?sten for flere opptredener rundt omkring i landet.
Viktigst ? v?re optimst
-Hva er det som holder deg i gang?
-Det viktigste er ? v?re optimist og holde p?. Dessuten m? vi ta vare p? hver dag ? hvert sekund og leve det livet vi har. 17. mai hadde vi begravelse for min to ?r yngre s?ster. Det f?r deg til ? tenke ekstra p? hvor verdifullt livet er og hvor glade vi skal v?re for hver dag ? hvert sekund.
Og tirsdag, onsdag og torsdag treffer du Lill-Babs p? Stena Saga. ?The show must go
on?.
Stena Line, Oslo 20. mai 2013
For mer informasjon kontakt P?l Anders Sveen, telefon 952 44 165.

A to już wiesz?  Footprint Demodag

Stena Line er et av verdens st?rste fergeselskaper med en moderne fl?te p? 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk best?ende av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.
Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppn?dd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy